Zwemmen mogelijk door persoonsgebonden budget (pgb)

Zwemles van PlonZZ

Zwemactiviteit begeleiding mogelijk door pgb

Bij PlonZZ kunnen kinderen zwemactiviteit begeleiding ontvangen via het pgb. De pgb vergoeding is afhankelijk van de gemeente waar woont. Je kunt deze zelf bij je gemeente aanvragen. Wil je weten of je kind in aanmerking komt voor pgb of wil je meer informatie? Kijk dan op www.pgb.nl en www.meedemeentgroep.nl.

PlonZZ biedt het enige echte Zwem-ABC

In Nederland mag iedereen zwemles aanbieden en een zwemdiploma uitgeven. Dit is namelijk niet wettelijk geregeld. De verschillende zwemdiploma’s leiden helaas niet altijd op tot dezelfde Nationale Norm Zwemveiligheid.

PlonZZ heeft echter de Licentie Nationale Zwemdiploma’s. Dat wil zeggen dat PlonZZ ieder jaar onafhankelijk wordt getoetst door de stichting Nationale Raad Zwemveiligheid (voorheen Nationaal Platform Zwembaden | NRZ). Zo weet je als ouder zeker dat de zwemlessen en het zwemdiploma voldoen aan de meest recente kwaliteitscriteria en leg je de basis voor een leven lang zwemplezier en –veiligheid.

PlonZZ NRZ ABC Zwemdiploma banner licentiehouders
PlonZZ NRZ ABC Zwemdiploma

Met het nationaal Zwem-ABC ben je verzekerd van

  • Gediplomeerde en gekwalificeerde zwemonderwijzers, zodat je kind in veilige handen is en met plezier naar zwemles gaat. Zo werken de zwemonderwijzers volgens de Gedragscode Zwembranche, hebben een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en blijven bijgeschoold.
  • Je kind ontvangt de Nationale Zwemdiploma’s A, B en C. Met het behalen van het Nationaal Zwemdiploma C voldoet je kind aan de Nationale Norm Zwemveiligheid. Deze officiële diploma’s worden bijvoorbeeld erkend door brandweer, politie en sportopleidingen voor de uitoefening van verschillende beroepen.
  • De zwemlesaanbieder hanteert een helder beschreven zwemlesmethode, zodat je kunt bepalen welke aanbieder het beste bij jouw kind past. Tijdens de zwemles wordt je als ouder ook goed op de hoogte gehouden van de vorderingen van je kind.
  • Een constante kwaliteit van de zwemlesaanbieder, geborgd door onafhankelijke jaarlijkse controle en toetsmomenten bij het diplomazwemmen.

Dus: kies bewust en ga voor zekerheid.

Kijk voor meer informatie en antwoorden op veelgestelde vragen van andere ouders over dit onderwerp op www.allesoverzwemles.nl.

Wil je ook zwemlessen van PlonZZ?

Schrijf je kind direct in via onderstaande knop.

Wat anderen zeggen over PlonZZ

LIEVE WOORDEN VAN MIJN KLANTEN

Een super zwemschool! Wij krijgen 1 op 1 zwemles voor onze zoon. Veel kan in overleg. Vaste tijden, wij om de week. In vakantie kan je extra zwemles krijgen.

Marjolein Staes

Goede persoonlijke aandacht tijdens de zwemles. Kleine groepjes en in overleg is heel veel mogelijk. Alles om je kind watervrij te maken, zodat het veilig kan zwemmen.

Pim Zebregs

Geweldige zorg van een instructrice die duidelijk heel goed weet wat verschillende kinderen nodig hebben, qua benadering. Schoon zwembad, professionele begeleiding, fijne communicatie; wij zijn heel blij dat we hier zwemles krijgen!

Caro Hamers

Een zwemjuf met een gouden randje! De jongste van onze drie kids heeft bij Plonzz niet alleen maar goed leren zwemmen. Zijn zelfvertrouwen is met sprongen gegroeid waardoor hij - ook buiten het zwembad - veel beter in zijn vel zit. Hij was in tranen toen hij mocht afzwemmen voor zijn C diploma.. “want mama, nu mag ik niet meer naar zwemles toe!”. Dat zegt alles 😉 Dankjewel!!

Esther Broeren

Onze zoon heeft dankzij het engelengeduld en inzicht in zijn gedrag zijn A-B-C diploma behaald. Anja, bedankt voor je enthousiasme! We zullen je missen!!

Rowena Verhagen