Privé zwemles

Een vaste zweminstructrice

Een keer per week of een keer per twee weken

Mogelijkheid tot ABC zwemdiploma

Zwemmen voor kinderen met syndroom van down

Zwemles op maat

Op zoek naar privézwemles of lessen die volledig op maat gegeven worden? PlonZZ geeft mogelijkheden om 1 op 1 of 2 op 1 te zwemmen. Deze lessen worden volledig op maat gegeven op het zwemniveau van je kind. Je kind heeft altijd de volle aandacht van zwemdocent Anja Brouwers die zich vlakbij je kind in het water bevindt.

De lessen zijn ideaal om via een persoonlijke benadering meer plezier in water te laten beleven en vertrouwen te geven. Afhankelijk van de wens van ouders en kind kan dit leiden tot een NRZ zwemdiploma of zwemcertificaat.

De privélessen duren 30 minuten. Je kunt er zelf voor kiezen of je 1x per week les wilt of 1x per twee weken.

PlonZZ biedt het enige echte Zwem-ABC

In Nederland mag iedereen zwemles aanbieden en een zwemdiploma uitgeven. Dit is namelijk niet wettelijk geregeld. De verschillende zwemdiploma’s leiden helaas niet altijd op tot dezelfde Nationale Norm Zwemveiligheid.

PlonZZ heeft echter de Licentie Nationale Zwemdiploma’s. Dat wil zeggen dat PlonZZ ieder jaar onafhankelijk wordt getoetst door de stichting Nationale Raad Zwemveiligheid (voorheen Nationaal Platform Zwembaden | NRZ). Zo weet je als ouder zeker dat de zwemlessen en het zwemdiploma voldoen aan de meest recente kwaliteitscriteria en leg je de basis voor een leven lang zwemplezier en –veiligheid.

PlonZZ NRZ ABC Zwemdiploma banner licentiehouders
PlonZZ NRZ ABC Zwemdiploma

Met het nationaal Zwem-ABC ben je verzekerd van

  • Gediplomeerde en gekwalificeerde zwemonderwijzers, zodat je kind in veilige handen is en met plezier naar zwemles gaat. Zo werken de zwemonderwijzers volgens de Gedragscode Zwembranche, hebben een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en blijven bijgeschoold.
  • Je kind ontvangt de Nationale Zwemdiploma’s A, B en C. Met het behalen van het Nationaal Zwemdiploma C voldoet je kind aan de Nationale Norm Zwemveiligheid. Deze officiële diploma’s worden bijvoorbeeld erkend door brandweer, politie en sportopleidingen voor de uitoefening van verschillende beroepen.
  • De zwemlesaanbieder hanteert een helder beschreven zwemlesmethode, zodat je kunt bepalen welke aanbieder het beste bij jouw kind past. Tijdens de zwemles wordt je als ouder ook goed op de hoogte gehouden van de vorderingen van je kind.
  • Een constante kwaliteit van de zwemlesaanbieder, geborgd door onafhankelijke jaarlijkse controle en toetsmomenten bij het diplomazwemmen.

Dus: kies bewust en ga voor zekerheid.

Kijk voor meer informatie en antwoorden op veelgestelde vragen van andere ouders over dit onderwerp op www.allesoverzwemles.nl.

Wil je ook zwemlessen van PlonZZ?

Schrijf je kind direct in via onderstaande knop.

Wat anderen zeggen over PlonZZ

LIEVE WOORDEN VAN MIJN KLANTEN

Een super zwemschool! Wij krijgen 1 op 1 zwemles voor onze zoon. Veel kan in overleg. Vaste tijden, wij om de week. In vakantie kan je extra zwemles krijgen.

Marjolein Staes

Goede persoonlijke aandacht tijdens de zwemles. Kleine groepjes en in overleg is heel veel mogelijk. Alles om je kind watervrij te maken, zodat het veilig kan zwemmen.

Pim Zebregs

Geweldige zorg van een instructrice die duidelijk heel goed weet wat verschillende kinderen nodig hebben, qua benadering. Schoon zwembad, professionele begeleiding, fijne communicatie; wij zijn heel blij dat we hier zwemles krijgen!

Caro Hamers

Een zwemjuf met een gouden randje! De jongste van onze drie kids heeft bij Plonzz niet alleen maar goed leren zwemmen. Zijn zelfvertrouwen is met sprongen gegroeid waardoor hij - ook buiten het zwembad - veel beter in zijn vel zit. Hij was in tranen toen hij mocht afzwemmen voor zijn C diploma.. “want mama, nu mag ik niet meer naar zwemles toe!”. Dat zegt alles 😉 Dankjewel!!

Esther Broeren

Onze zoon heeft dankzij het engelengeduld en inzicht in zijn gedrag zijn A-B-C diploma behaald. Anja, bedankt voor je enthousiasme! We zullen je missen!!

Rowena Verhagen