Het zwembad

Waar is Plonzz gevestigd?

Het zwembad is gevestigd aan de Biestsestraat 53a in Biest-Houtakker. PlonZZ is opgericht in 2008 en vanaf medio 2012 worden de lessen verzorgd vanuit de huidige locatie. Het is een klein zwembad van 4 bij 10 meter dat sfeer, landelijkheid en rust uitstraalt. Een bad waar kinderen zich thuis zullen voelen. Biest-Houtakker is een klein dorp binnen de gemeente Hilvarenbeek en ligt op 5 minuten rijden vanaf de Rijksweg A58.

Impressie foto's van het zwembad: De eigenaresse opent de deur van de boerenschuur waar het zwembad zich bevindt. Een foto van de zijkant en detailfoto's met bloemen, een bankje en een beeld van een kikker.
Impressie foto's van het zwembad vanuit verschillende hoeken. Het unieke van dit zwembad is dat de ouders in de ruimte van het zwembad aan de kant van het zwembad kunnen zitten.

Zwemmen in aangepast water: extra vriendelijk voor uw kind

Het water van het bad heeft een constante temperatuur van 31 ºC. Daarnaast zwem je bij ons chloorvrij. Het water wordt namelijk gedesinfecteerd met zoutelektrolyse. Dit zorgt ervoor dat het water zacht aanvoelt. Na het zwemmen heb je dus geen hinderlijke chloorlucht, prikkende ogen of andere irritaties. Personen met buisjes in de oren of eczeem zullen aanzienlijk minder problemen ondervinden dan na het zwemmen in chloorwater. Desinfectie van het water met zoutelektrolyse is een weldaad voor patiënten met CARA, COPD, reuma, huidziekten en hart- of vaatziekten.

Het zwembad voldoet aan speciale eisen

Het zwembad voldoet aan de eisen zoals gesteld in de Wet hygiëne en veiligheid badinrichtingen en zwemgelegenheden (whvbz) en staat onder toezicht van de Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant die namens de provincie Noord-Brabant toeziet op naleving van de whvbz.

Impressie foto's van het zwembad: Koffiehoek, kleedkamer, het toilet en de doucheruimte.

Wil je het zwembad zelf huren?

Dat is mogelijk, neem hiervoor contact op met de eigenaar van het zwembad.

Wat anderen zeggen over PlonZZ

Lieve woorden van mijn klanten

"Een super zwemschool! Wij krijgen 1 op 1 zwemles voor onze zoon. Veel kan in overleg.
Vaste tijden, wij om de week. In vakantie kan je extra zwemles krijgen."

— Marjolein Staes

 

"Goede persoonlijke aandacht tijdens de zwemles. Kleine groepjes en in overleg is heel veel mogelijk.
Alles om je kind watervrij te maken, zodat het veilig kan zwemmen."

— Pim Zebregs

"Geweldige zorg van een instructrice die duidelijk heel goed weet wat verschillende kinderen nodig hebben, qua benadering.
Schoon zwembad, professionele begeleiding, fijne communicatie; wij zijn heel blij dat we hier zwemles krijgen!"

— Caro Hamers

"Een zwemjuf met een gouden randje! De jongste van onze drie kids heeft bij Plonzz niet alleen maar goed leren zwemmen. Zijn zelfvertrouwen is met sprongen gegroeid waardoor hij - ook buiten het zwembad - veel beter in zijn vel zit. Hij was in tranen toen hij mocht afzwemmen voor zijn C diploma.. “want mama, nu mag ik niet meer naar zwemles toe!”. Dat zegt alles 😉 Dankjewel!!"

— Esther Broeren

"Onze zoon heeft dankzij het engelengeduld en inzicht in zijn gedrag zijn A-B-C diploma behaald. Anja, bedankt voor je enthousiasme! We zullen je missen!!"

— Rowena Verhagen

Previous
Next